The Great Gaslight

The Great Gaslight – Covid, Crypto, en lafheid vermomd als liefde

Onderstaand artikel is een vertaling van het artikel “The Great Gaslight — Covid, Crypto, and Cowardice Disguised as Love” van een geweldige blogger, die schrijft onder de naam Voluntary Japan. Met dit artikel slaat hij meerdere spijkers zo geweldig hard op de kop, dat ik vond dat dit artikel vertaald in mijn blog moest komen. Mensen die de afgelopen 2 jaar alles van de overheid als zoete koek hebben aangenomen, zullen dit artikel lachend weg wuiven. Maar zij die door de leugens heen wisten te prikken, zullen de genoemde punten in dit artikel zeker beamen. Het originele artikel in het Engels vind je hier.

The Great Gaslight door Voluntary Japan

Demoralisatie campagne. Psyop. Oplichterij. Hoax. Propaganda. Totalitarisme. Er zijn een heleboel namen die je aan de afgelopen tweeënhalf jaar van niet aflatende desinformatie en schaamteloze oneerlijkheid die door regeringen, media en farmaceutische bedrijven als een kapotte rioolleiding in de monden van een gewillige, onderdanige klasse wordt gespuwd, zou kunnen geven, met als doel meer macht te vergaren.

Maar ik denk dat de beste term die ik heb gehoord voor deze hele zwendel, komt van een vriend van mij, die zei dat hij het allemaal “The Great Gaslight” noemt.

Toen ik vandaag op Twitter zat te scrollen, kwam ik een tweet tegen van de bekende bitcoin maximalist en miljardair investeerder Michael Saylor. Saylor staat bekend om zijn kritiek op elke cryptocurrency die geen BTC is, en twittert ook dingen over bitcoin die bijna grenzen aan cultus. Het grappige is echter dat Saylor zelf zegt dat hij de toezichthouders niet voor het hoofd wil stoten, en dat hij niet vindt dat bitcoin moet concurreren met creditcardmaatschappijen of fiatvaluta’s.

Hier is de tweet waar ik het over heb:

the great gaslight

Deze man, Mikey Saylor, die zegt dat bitcoin “een zwerm cyberhorzels is die de godin van de wijsheid dienen, zich voeden met het vuur van de waarheid, exponentieel steeds slimmer, sneller en sterker worden achter een muur van gecodeerde energie”, negeert tegelijkertijd de logische conclusies van bitcoins nummer één – en oorspronkelijke – waardevoorstel: dat van een zuiver peer-to-peer elektronisch geldsysteem dat geen financiële instellingen nodig heeft. Zo’n systeem zal zeker de boot doen wankelen als het aankomt op regelgevers, belastingen en fiatgeld. Dus daar is gaslight voorbeeld nummer één. Met andere woorden, Saylor vertelt iedereen – al dan niet bewust – dat bitcoin niet ontwrichtend hoeft te zijn, wat het door zijn opzet wel is.

Dit sluit precies aan bij wat Centrale Banken, toezichthouders, wereldwijde denktanks, intergouvernementele organen en andere dergelijke zelfbenoemde goden van de wet en leveranciers van Covid-19 “Great Reset” propaganda over de hele wereld – zoals het World Economic Forum en de Europese Centrale Bank – doen, door eindeloos lippendienst te bewijzen aan innovatie, inclusie en financiële vrijheid. Dat terwijl ze tegelijkertijd deze dingen vernietigen met KYC (Know Your Customer) barrières, exorbitante belastingen, en wettelijke blokkades. Dit alles om een “nieuw normaal” te creëren van wereldwijde dystopische financiële, medische en spirituele surveillance (flip nog niet, dat laatste leg ik later uit – er is niets “woo woo” aan).

Wat is ‘Gaslighting’? Covid’ is een perfect voorbeeld.

the great gaslight

Simpel gezegd, iemand “gaslighten” is hem in de maling nemen tot hij aan zijn eigen verstand twijfelt. In preciezere bewoordingen is het “een toenemende frequentie van het systematisch achterhouden van feitelijke informatie van, en/of het verstrekken van valse informatie aan, het slachtoffer – met als geleidelijk effect dat ze angstig, verward en minder in staat zijn om hun eigen geheugen en perceptie te vertrouwen.” Het kan ook worden aangeduid als een vorm van psychologisch of “ambient” misbruik.

Wij waren het doelwit van dergelijke – al dan niet opzettelijke – acties aan het begin van de zogenaamde Covid-19 pandemie, toen gezondheidsambtenaren openlijk verklaarden dat mensen die stierven aan ongerelateerde oorzaken werden geteld als “covid-doden”. Deze interessante methode voor het bijhouden van statistieken is over de hele wereld gebruikelijk.

Er zijn zoveel gevallen van gaslighting, dat het vrijwel onmogelijk is ze allemaal op te noemen.

Intubatie- en remdesivir-doden die “covid-doden” worden genoemd in ziekenhuizen, politici die preken over het krijgen van vaccins en het dragen van maskers, maar geen van beide doen. Burgemeesters en gouverneurs die reizen tijdens “lockdowns”, TikTok dansroutines door medisch personeel tijdens een “dodelijke pandemie” die “ziekenhuizen overweldigt”, U.S. Chief Medical Advisor Anthony Fauci die iedereen vertelde geen maskers te dragen toen dit allemaal begon, samen met de World Health Organization, die opmerkte dat de praktijk zelfs contraproductief kan zijn, Bill Gates en mediapersoonlijkheden en de U.S. CDC directeur die beweerde dat de CDC-directeur beweerden dat de Covid-19-prikken voorkomen dat mensen het virus oplopen, om later te beweren dat ze altijd hebben gezegd dat het alleen bedoeld was om de effecten te verminderen.

the great gaslight

Herinner je je de leugens over “volledige immuniteit”? Check this out: https://twitter.com/continu_um/status/1506227096108281856?s=28&t=BTphaTC0KoFBVm38m4OHkQ

Hartaanvallen, beroertes, myocarditis, toevallen, gordelroos, zenuwschade en sterfgevallen worden nu toegeschreven aan… zonlicht en klimaatverandering? Kinderen op de Japanse televisie, ongemaskerd en lachend in Tokyo Disney, in een reclame over hoe geweldig het is om te lachen, terwijl het echte park zelf maskering afdwingt, zelfs als mensen letterlijk omvallen van een zonnesteek tijdens de recente hittegolf.

Mensen op TV heel dicht bij elkaar, volledig ongemaskerd, knuffelend en kussend, terwijl de “gewone klasse” overal maskers moet dragen. Zelfs als ze gevaccineerd zijn, moeten de gewone mensen nog steeds maskers dragen en het sociale leven en de psychologische en taalkundige ontwikkeling van hun baby’s en kinderen vernietigen. De eindeloze “nieuwe versies virussen” waarvoor hetzelfde vaccin dat de eerste drie keer niet werkte, toch op de een of andere manier nodig is. De mensen die de “pandemie” een geweldige kans voor een “Grote Reset” noemen en die Davos binnenvliegen in straaljagers die fossiele brandstoffen uitbraken om te praten over de noodzaak van “Duurzame Ontwikkelingsdoelen” en het beheersen van de koolstof-voetafdruk. Overal die stomme plexiglas schotten. De pijlen die je vertellen waar je moet staan en lopen, alsof dat echt een dodelijke ziekteverwekker in de lucht kan tegenhouden. Idioten in de rij voor restaurants, elektronicawinkels, festivals. Of schreeuwend van vreugde over de verkiezingsoverwinning van Joe Biden, die tegen elkaar aan gedrukt en ongemaskerd zijn, om vervolgens naar huis te gaan en op hun toetsenbord gaan zitten zeuren over ongeschoolde “anti-maskers” en “anti-vaxxers”.

Geen weldenkend mens kan deze onzin geloven. Je moet wel doodsbang zijn om het te geloven.

the great gaslight

Geestelijke aanval

Annuleer de festivals. Verberg de glimlachen. Maskeer iedereen. Nee, je kunt de begrafenis van je geliefde niet bijwonen. Nee, je kan de bruiloft van je vriend niet bijwonen. Sterker nog, de bruiloft is geannuleerd vanwege “de pandemie.” Je mag niet luid spreken of juichen bij het recital van de kinderen. Kinderen, jullie moeten stil zijn tijdens de lunch. “Juich in je hart” op de sportdag van je school. Wees bang voor alles. COVID-19 IS OVERAL. COVID-19 IS ONVOORSPELBAAR. COVID-19 KOMT ALTIJD WEER TERUG. Maskers werken, maar ze werken ook niet. Vaccins werken, maar ook weer niet. Wees bang. En terwijl je bang bent, stop met de dingen die je graag doet. Maak ook ruzie met levenslange vrienden over “Covid”,  totdat de relatie breekt onder de spanning. Goed. Goed. Nu verlies je je vechtlust. Je joie de vivre.

De spirituele aanval waar ik het eerder over had, is de systematische eliminatie van menselijke vreugde.

Het zit nu in de lucht. Je kunt het voelen. Als een verstikkende natte deken van zinloosheid. Natuurlijk zullen de politici, Centrale Bankiers, en andere dergelijke mensen blijven genieten van het leven, terwijl het jouwe progressief wordt geruïneerd – totdat je terugvecht. In ieder geval wordt het kaf van het koren gescheiden, voor zover het mensen betreft die echt van vrijheid houden.

Het is geen daad van liefde om je van de mensheid af te sluiten om hen te helpen “veilig te blijven”. Het is geen daad van medeleven om je gezicht te verbergen voor je kinderen, terwijl zelfs de officiële statistieken zeggen dat ze niet echt in gevaar zijn. Het is geen daad van moed en onbaatzuchtigheid om twee weken lang in “quarantaine” achter je computer te zitten terwijl je junkfood eet en TikTok-video’s maakt. Dit zijn de substituten voor echte liefde en dapperheid van een zieke, zwakke en onderdanige samenleving.

Ik weet niet wat het “virus” wel of niet is – als het al meer is dan een sprookje. Ik ben daar enigszins onbeslist over. Maar het doet er niet echt toe. Want niets is het waard om slaaf van te worden, en je ziel te verkopen, en je individuele vrijheid en levensvreugde op te geven.

LAAT ZE DE KOLERE KRIJGEN. RED JEZELF EN JE DIERBAREN. CONFORMEER NIET.

Het is jouw geld, jouw leven, jouw gezondheid, jouw vreugde. Niet die van hun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *